Telefon: +36 70 6288789 Email: joygyorgy@gmail.com

Néhány gondolat... Rólam

Miért érdemes felkeresned?

Mert szívből és nagy tapasztalattal segítek. 🙂

Tapasztalom, hogy részemről törődő figyelemmel és érző-értő rávezetéssel, részedről megfelelő szándékkal és eltökéltséggel, bármely közös célkitűzés elérhető.

György Joy vagyok,

  • Modern, élő londoni (10 év) és budapesti (10+ év) élet-, munka- és nyelvtapasztalattal segítek.
  • Diplomás közgazdász (KJF) és nyelvtanárnő vagyok (TEFL Academy), londoni marketinges és ügyfélszolgálatos NVQ (=OKJ), és magyar holisztikus és kommunikációs bizonyítványokkal (Theta healing, Reiki, Access bars,  Erőszakmentes kommunikáció…).
  • Dolgoztam KKV-knál és multicégeknél: piackutatóként, marketingesként, ügyfélszolgálaton, kereskedelmi területen, személyi asszisztensként és projekt munkákon.
  • Piackutatóként angol üzleti dossziékat írtam egy nemzetközi csapat tagjaként a világ vezető cégeiről, vállalkozásairól, és vagyonos üzletembereiről közel 3 évig, ami hatalmas lexikális tudást és rálátást adott a mai vezető vállalatok történetére, felépítésére, kapcsolati rendszerére, pénzügyeire, eszméire, küzdelmeire és sikereire.
  • Az utóbbi évtizedben magán és céges nyelvtanárként, fordítóként és tolmácsként számos munkaterületen sok nagyszerű embert és ügyfelet ismerhettem meg, akikkel volt lehetőségem együtt fejlődni, közös sikereket elérni.
  • Londoni múltam, a több ezer céges, magán, egyetemi nyelvi órám és a tolmácsolások során, valamint külföldi barátaimnak köszönhetően a világ összes kontinenséről sok érdekes emberrel, kultúrával, különböző szemléletmódokkal találkoztam. Az emberek különbözősége és sokfélesége (egy adott nyelvórán vagy üzleti megbeszélésen) finomabb, egyénre szabotabb módszereket igényel, ez ösztönöz arra, hogy megtaláljuk az egyénhez/csoport dinamikához legjobban illő tanulási módszert a kiváló teljesítmény érdekében. Széleskörű tapasztalatom és külföldi éveim nagyban segítenek a közös hang megtalálásában.
  • Óraadó tanárként külföldi diákok (15+ fő) angol nyelvi és kulturális előkészítő képzésében vettem részt az ELTE BTK Nemzetközi Kapcsolatok (Faculty of Humanities) Irodáján.
  • A Dunaújvárosi Egyetem Gazdaságtudományi szakán, Business Administration and Regional Development BSC (Regionális gazdaságtan) képzésben résztvevő külföldi végzős diákok üzleti-gazdasági szakdolgozatait javítottam proofreader-ként angolul.

 

REFERENCIÁK (számomra legemlékezetesebbek)

 

Magán órák: OTP bank, Generali, Genral Electric, Accenture, TEK, Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet alkalmazottaival.

Céges órák: BlackRock, Vodafone, Unisys, Areus Zrt., Korn Ferry, Pearlhunt.

Egyetemi órák: ELTE és Dunaújvárosi Egyetem (angol órák külföldieknek)

Tolmácsolás és asszisztencia: Boscolo Hotel (design cég), IBM, Microsoft, Gyógyszercégek és gyógyászati termékekkel foglalkozó kereskedelmi cégek , építőipari és ingatlan cégek.

Fordítás: különböző weboldalak és leafletek, szakdolgozatok, tesztek, marketing anyagok, dokumentumok.